klart.se

Bed & Breakfast

Finn lugnet på Norrsjön...

Om Oss/ Press/ Donera

Vi finns där Dalarna är som vackrast, ca 35 kilometer norr om Sälen. Byn heter Sörsjön och är porten till Fulufjället belägen alldeles vid fjällfoten.

Hos oss kan du bara vara i en avkopplande atmosfär. Vi får ofta höra av våra gäster att de verkligen kan koppla av här. Detta är självklart något vi är stolta över! Vi driver tillsammans en Bed & Breakfast/ Vandrarhem, och att få våra gäster att trivas och må bra är vårat mål.

Förutom en lugn miljö och en fantastisk natur erbjuder vi en rad olika aktiviteter anpassade för hela familjen, kompisgänget, företaget eller för dig som kommer själv. Vi sammarbetar med flera lokala företag och skräddarsyr gärna ett program åt er efter önskemål. Och vill du ta med din hund eller katt så har vi rum avsatta för just detta ändamål!

 

På vårat gästgiveri är vi ständigt i renoverartagen, och i dagsläget är alla rum utom 2 helt renoverade. Alla rum går att se på hur dom ser ut innan ni bokar via BOKA NU knappen på startsidan.

Hos oss kan ni köpa läsk, öl (3,5%), våfflor med grädde och sylt(Sommarsäsong endast!), toast med skinka och ost, godis, GB-glass, fiske-kort mm. 

Vad är ett Gästgiveri då? https://sv.wikipedia.org/wiki/G%C3%A4stgiveri

 

 

 

// Anna & Daniel

 

 

 

Vad händer hos oss just nu?

Just nu pågår ombyggnation av entrén. Med ny altan runt om samt handikappsramp. Med hjälp av ett bidrag från Jordbruksverket och egna pengar kunde denna stora sak kryssas av "Att-Göra"-listan! Upplevelsen när man ankommer hit blir helt annorlunda nu, och den gamla entrén som var så kall är nu ett minne blott!

 

http://ec.europa.eu/agriculture/index_sv.htm

              

 

 

 

Vill du hjälpa Norrsjöns fortsatta utveckling? Då kan du med några enkla knapptryckningar bidra med valfri summa! Kommande projekt är: En altan runt hela matsalen.

Tack!

 

 

Press:

DT

http://www.dt.se/newspilot/1.6270000-gammal-gard-fatt-nytt-liv

Företaget

http://np.netpublicator.com/netpublication/n26514158

 

 

Klicka på länken nedan så hittar du oss! 

 


Visa större karta